maanantai 24. huhtikuuta 2017

Aaaapua!

Nyt ollaan kyllä jo iiihan pohjamudissa! Uskaltauduin äsken vaaálle ja se näytti 114 kiloa ja jotain! Sa-ta-nel-jä-tois-ta-ki-lo-a!!! Vaikka kyseessä on iltapaino ja kaiken maailman vesilitrat ja päivälliset lilluu vatsassa kera eilisen maissilastuherkuttelupöhön niin tuo on silti jotakin IHAN JÄRKYTTÄVÄÄ! Ja liikaa! Maaliskuun alussa postailin että paino oli noussut 109 kiloon ja nyt ollaankin sitten kerätty TAAS viisi kiloa lisää vajaa kahdessa kuukaudessa. Huhhuijaa tätä menoa! 

Ja mitä on mennyt kitusiin? Tonneittain sipsejä ja aivan liian monta levyä suklaata. Ja kotiin tilattua /pakastepizzaa aina kun ei ole ehtinyt tai jaksanut tehdä kotiruokaa. Ja paljonkos sitten on liikuttu? No ei sitten sentin vertaa enempää kuin kandiseminaareissa ja jääkaapilla käymiseen vaaditaan. Siitäkin huolimatta että lenkkeily jos mikä olisi varmasti parasta kandistressin lievitystä. Miksi? Armoton kandin deadline häämöttää toukokuussa ja vaikka olen istunut jopa 12 tuntia päivässä koneella aika ei vaan meinaa riittää millään. Hyvä kun ehtii syödä tai vessassakaan käydä kun jokainen arvokas minuutti olisi käytettävä toistaiseksi vielä puolivalmiiseen kandiin.

Onneksi avokki otti viime viikolla tämän talouden ruoanlaittovastuun kokonaan itsellensä ja kotiruoan kylkeen on ilmestynyt myös herkullisia salaatteja! Minä ideoin ja mies kokkaa, parhautta! <3 Olen pysynyt kokonaiset kolme päivää erossa suklaalevyistä enkä kyllä enää tämän vaakatiedotuksen jälkeen uutta kandistressilevyä osta. Enkä kyllä sipsejäkään ennen kuin vaaka näyttää vähän inhimillisempiä lukemia. Josko tämä tästä vielä suttaantuisi.

On varmaan tarpeetonta sanoa että heti kun tämä hullunmylly kandin kanssa loppuu tämä likka alkaa laihduttamaan ja ihan huolella!

P.S Sain viimein vastattua kaikkiin edellisen postauksen kommentteihin. Kiitos niistä! <3 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrohhan rohkiasti mitä on sydämmelläsi :-) <3